Tyler, the Creator Supreme FW 2024

Colecţia Supreme toamnă-iarnă 2024 (FW24)

Iată că a venit toamna şi, odată cu ea, nelipsita colecţie de toamnă/iarnă (Fall/Winter) de la Supreme, ediţia 2024. Acest sezon pare să fie unul dintre cele mai promiţătoare sezoane din ultimul deceniu (post-2020).

Întregul lookbook Supreme toamnă/iarnă 2024 poate fi văzut aici.

Oferta extinsă acoperă toate categoriile de bază ale Supreme - jachete, hanorace, bluze, tricouri, pantaloni, pălării, genţi, căciuli şi accesorii - punând accent pe piese de îmbrăcăminte exterioară, care evidenţiază confortul şi relaxarea.

Dacă îţi doreşti produse Supreme din colecţiile anterioare, le poţi găsi la noi pe site în categoria Supreme streetwear.

Colecția Supreme Toamnă Iarnă 2024

Siluetele supradimensionate vin într-o gamă variată de texturi şi materiale, confirmând o colaborare continuă cu Schott NYC pentru jacheta cu Albă ca Zăpada, precum şi cu un vechi prieten al brandului, Vanson Leathers, pentru un hanorac din piele întoarsă. În timp ce Supreme se pregăteşte pentru vremea mai răcoroasă, jachetele matlasate revin în colecţie alături de jachetele din fleece, cu imaginea iconică a lui Kate Moss. Cămăşile variază de la dungi la catifea reiată, paisley şi carouri, oferind o gamă largă de piese pentru orice ocazie. Lucrări originale de Mister Cartoon şi Frank Frazetta marchează întoarcerea celor doi artişti la Supreme, pentru piese esenţiale de garderobă, cum ar fi jachete de piele, hanorace cu glugă, jachete şi pantaloni sport, tricouri, skateboard-uri şi altele. Din punctul de vedere al colaborărilor, Supreme deja începe să facă valuri, fiind lansată deja o colaborare împreună cu Nike pentru trei perechi de Clogposite, alături de nişte şosete reflectorizante.

Pentru lansarea de pe 13 septembrie 2024, este pregătită o colaborare în premieră alături de Martine Rose, o creatoare de modă britanică ce a luat lumea fashion-ului cu asalt în ultima vreme. Cea mai recentă expunere a brandului ei a fost Kendrick Lamar purtând un tracksuit în videoclipul melodiei "Not Like Us".

Kendrik Martine Rose Not Like Us

Colaborarea cu Tyler, the Creator este lansată, cu un photograph-tee ce încorporează imaginea pe unul dintre tricourile de bază ale Supreme. Jachetele varsity, tricourile de fotbal şi baseball continuă să se încadreze în tendinţa sportivă, în timp ce colaborarea cu Nike revine cu noul model Air Force 1 Mid, pe lângă populara colaborare pe silueta Air Force 1 Low White & Black.

Air Force 1 Mid Supreme

Puloverele din chenille şi vestele de pulover asigură confortul pentru sezonul FW24, în timp ce Albă ca Zăpada face o apariţie pentru a adăuga o notă de nostalgie tricourilor şi jachetelor din piele.

Accesoriile includ o gamă de şepci şi căciuli, iar colaborările unice se remarcă prin bicicleta Brooklyn Machine Works Hardtail Park, colierele cu pandantive zodiacale de la Jacob & Co. şi chiar cuţitele cutter încrustate cu cristale Swarovski. O preferinţă personală ar fi decoraţiunile de Crăciun cu Grinch. Am o slăbiciune pentru sărbători, iar Crăciunul este favoritului meu.

Jachete Supreme FW24

Supreme se pregăteşte pentru tranziţia de la sezonul cald la temperaturi mai răcoroase, cu o selecţie de piese de îmbrăcăminte exterioară pentru sezonul F/W 2024. Printre acestea se numără jachete clasice de la colaboratori de lungă durată şi frecvenţi ai Supreme, precum Schott NYC şi Vanson.

De la jachete bomber din piele supradimensionate la jachete varsity şi fleece-uri cu guler, colecţia de sezon oferă o gamă largă de opţiuni. Intrând în lunile de iarnă, parka-urile cu glugă din blană şi jachetele matlasate revin în colecţie, alături de jachete din denim matlasat cu logo-ul Supreme şi bluze motrocross.

Tema Western este evidentă în jachetele de lucru cu guler decorat cu nituri, în timp ce imaginea iconică a lui Kate Moss este un punct central al jachetei fleece. Lucrările semnate de Mister Cartoon şi Frank Frazetta apar, de asemenea, pe piesele exterioare din acest sezon. Jacheta de lucru cu glugă tromp l’oeil, cu lucrare originală de HJR, este, de asemenea, o piesă remarcabilă.

Piesa de rezistenta a acestui sezon in materie de jachete este categoric "Supreme/Schott Snow White Hand-Painted Leather A2 Jacket". Nicholas Gamarello le-a pictat pe toate de mână, iar zvonul umblă că ar fi fost lansate doar 11 la nivel global.

Supreme/Schott Snow White Hand-Painted Leather A2 Jacket

Cămăşi Supreme FW24

De la carouri la dungi, catifea reiată şi chiar modele eclectice, Supreme revine la anii '90 pentru colecţiile sale de cămăşi. Cămăşile box-cut cu nasturi vin în denim spălat, paisley şi chiar aduc un omagiu desenului animat preferat de la Disney, Albă ca Zăpada.

Alături de cămăşile tradiţionale cu nasturi, se regăsesc şi cămăşi cu carouri şi fermoar, care amintesc de jachetele de lucru cu guler. Imagistica jucăuşă, precum benzile desenate alb-negru de Mister Cartoon şi lucrările AOI „Fuck Me” şi „Fuck You”, decorează aceste piese.

Cea mai interesantă cămaşă din această colecţie deocamdată este „Canal St. S/S Shirt”. Canal Street este o stradă din Manhattan, New York, unde se vând numai produse contrafăcute, fie că imită branduri de designer şi populare, fie haine hazlii tip suvenir, de asemenea fiind un loc foarte popular pentru arta din New York. A$AP Rocky are o melodie numită "Canal St.", în care povesteşte despre timpul petrecut pe acea alee.

Supreme Canal St. SS Shirt

Pulovere Supreme FW24

Colecţia de pulovere Supreme este evidenţiată prin detalii ţesute şi modele din chenille pe toată partea frontală. Concentrate pe confort, puloverele sunt concepute să fie purtate ca piese de sine stătătoare, ce fac o declaraţie de stil. Graficele inspirate de sezon, cum ar fi o zi de săniuş pe un deal înzăpezit, leagă colecţia de tema de iarnă. Albă ca Zăpada şi cei şapte Pitici sunt personajele principale în gama de pulovere, în timp ce cardiganele vibrante şi vestele din pulover pot adăuga varietate garderobei.

Tricotajele vii sunt completate de hanorace din mohair şi pulovere cu mânecă lungă din acrilic, cu guler, oferind o gamă largă de opţiuni pentru sezonul FW24.

Pulovere Supreme din colecția toamnă-iarnă 2024

Jersey-uri Supreme FW24

Continuând estetica inspirată de tematica sportivă, tricourile de fotbal american, fotbal şi baseball sunt puse în prim-plan. Tricourile de fotbal cu imagini de războinici realizate de Frazetta sunt prezentate alături de branding-ul cu logo-ul Supreme şi inspiraţia varsity.

De la tricourile de rugby cu logo-uri inspirate de curse, la tricouri de baseball simple din plasă sau camuflaj şi tricouri retro de fotbal american care marchează colecţia FW24, până la pulovere cu guler în dungi, cu un accent pregătit pentru stilul preppy, gama de topuri Supreme oferă opţiuni variate pentru orice stil.

Bluze şi hanorace Supreme FW24

Confortul şi căldura sunt esenţiale în această colecţie. Fidelă pieselor sale de bază, hanoracele cu logo-ul Supreme domină scena, fiind disponibile în blocuri de culori solide precum albastru regal vibrant, roşu Supreme şi negru clasic. Hanoracul cu fermoar adoptă o estetică varsity cu branding-ul specific, în timp ce altele încorporează clasicul imprimeu camuflaj şi imaginea modelului Kate Moss. Pantalonii de trening completează colecţia, venind sub formă de hanorace cu fermoar până la sfert şi bluze cu guler rotund, oferind o gamă completă pentru confortul zilnic.

Bluze și hanorace din colecția Supreme FW 2024

Pantaloni Supreme FW24

De la clasicele piese din denim la pantalonii de lucru, gama variată de selecţii Supreme vine în diverse culori, materiale şi texturi. Siluetele largi predomină, iar pantalonii cargo sunt disponibili în culori semnătură precum bleumarin, negru, verde militar şi kaki.

Pantalonii de trening primesc o gamă mai vibrantă, venind în nuanţe de portocaliu aprins şi verde, complementând scheme de culori similare pentru pantalonii de trening GORE-TEX şi salopetele impermeabile. Pantalonii matlasaţi şi izolaţi sunt adăugaţi în colecţie alături de pantalonii de trening clasici Supreme şi pantalonii şi şorturile imprimate cu lucrările lui Frazetta. Supreme se inspiră din stilul formal, incluzând pantaloni plisati pentru costume şi ţinute semi-formale.

Pantaloni Supreme FW24

Şepci şi fesuri Supreme FW24

Ca de obicei, Supreme a pregătit o gamă largă de pălării pentru sezonul FW24, cu lansări colaborative şi parteneriate cu New Era. Stilurile includ camp caps, 5-panels si 6-panels, şepci trucker, crushers, ushanke şi bucket hats, toate realizate dintr-o varietate de materiale.

Șepci și căciuli Supreme Sezonul toamnă iarnă 2024

Accesorii Supreme FW24

Atât în categoria funcţională, cât şi în cea distractivă, accesoriile Supreme pentru sezonul toamnă/iarnă 2024 includ piese remarcabile, precum un set de greutăţi Tru Grit Power Rack, complet vopsit în roşul specific Supreme şi având branding-ul acestuia.

Continuând în zona sportivă, gama de accesorii include o bicicletă personalizată Brooklyn Machine Works Hardtail Park de 24", în negru şi roşu. Pentru audiofili, Supreme lansează un pick-up Sound Burger şi un saxofon Selmer Alto, alături de alte articole pentru casă, precum pahare cu branding Supreme, o scrumieră din sticlă Murano, un ghid de formulă Pantone personalizat şi o trusă de scule.

În categoria bijuteriilor, se remarcă pandantivele zodiacale din argint şi aur de 14K de la Jacob & Co., precum şi cuţitele cutter încrustate cu cristale Swarovski. Kate Moss reapare pe o pătură de la Faribault Woolen Mill, în timp ce articole de bucătărie, precum solniţe şi recipiente pentru piper, un coş pentru gătit dim sum şi farfurii primesc tratamentul Supreme.

Colaborările cu Nike revin sub forma unei noi siluete, cu clasicul logo Supreme aplicat pe modelul Air Force 1 Mid, în negru şi alb. Alte articole includ curele b.b. simon, geci pentru câini GORE-TEX şi, bineînţeles, plăci de skateboard.

Accesorii Supreme Toamnă Iarnă 2024
Înapoi la blog

Scrieţi un comentariu

Reţineţi: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.

1 din 3